VAD ÄR FUN LIFE?

Vi som driver Fun Life heter Magdalena och Sebastian Dolk tillsammans med ett gäng härliga coacher och fantastiska medlemmar i Salem och Södertälje.

Fun Life står för funktionellt och roligt liv. Vårt mål är att få fler att röra på sig och tycka träning är roligt. Hos oss hoppas vi att du kommer hitta glädjen till träningen genom vår variation av träningsupplägg, gruppdynamik och familjekänsla!

Vi erbjuder bland annat gruppträning, gym och personlig träning med betoning på personligt, roligt och varierad träning som funkar för alla.

Kom gärna och prova på ett pass gratis, här bokar du.

VAD INGÅR I MEDLEMSKAPET?

Hos oss på Fun Life får du lite mer av allt. Du får två anläggningar, Salem och Södertälje (10 min biltur mellan) och över 40 pass att välja på.

Du kan boka gymmet med ett begränsat antal platser för att slippa trängsel och kö för att vänta på din tur.

Du får kontinuitet, variation och ett en gruppsammanhållning tillsammans med våra medlemmar. Fester, happenings, föreläsningar och workshops utlovas när corona är över. Joina bästa hänget med Fun Life gänget.

Vi vill hjälpa dig hela vägen för ett starkare, gladare och piggare liv. Kom igång med din hälsoresa redan idag. Bli ditt bästa jag tillsammans med oss.

HAPPY STRONG MAMA

Mammaträningen är anpassad för att stärka upp din kropp efter graviditet och förlossning på ett säkert sätt genom styrka, stabilitet, rörlighet och kondition.

  • Mindre grupper där alla är välkomna – vi anpassar träningen efter din nivå!
  • Inomhus i fräscha gruppträningssalar för bästa komfort för dig och din bebis!
  • Välutbildade och erfarna instruktörer!
  • Personlig coaching under varje pass!
  • En fin stund tillsammans med andra härliga mammor och bebisar i en välkomnande miljö!
  • Rymliga lokaler med möjlighet att hålla avstånd.

Se dag, tid och plats HÄR: https://happystrong.se/

frågor
och
svar

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Allt sköts smidigt från vår hemsida. Vill du hellre prata med någon av våra coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du maila oss eller ringa.

BEHÖVER JAG NÅGON ERFARENHET ELLER MINIMINIVÅ AV KONDITION/STYRKA?

Nej. Våra coacher är med dig hela tiden och visar dig vad du ska göra. Oavsett vilken nivå du är på när du börjar hos oss så finns det alltid olika nivåer på passen och alla övningar kan anpassas efter dig och dina förutsättningar.

JAG ÄR VERKLIGEN INTE I BRA FORM. KAN JAG KOMMA TILL ER ÄNDÅ?

Då är det perfekt! Du kommer snabbt i form hos oss på Fun Life! Oavsett vilken nivå du är på när du börjar ser du på kort tid resultat och förbättringar. Det finns olika nivåer på passen och alla pass kan övningar anpassas efter dig och dina förutsättningar.

ERBJUDER NI TRÄNING FÖR NYBLIVNA MAMMOR?

JA! Läs mer och anmäl dig idag på https://happystrong.se/ Ange rabattkoden ”INSTRUKTÖR_100” för att få 100 kr rabatt!

VILKA ÅTGÄRDEN HAR NI GJORT FÖR ATT TRÄNINGEN SKA VARA SMITTSÄKER?

Eftersom vi är en liten och familjär anläggning så litar vi till 100 % att våra medlemmar stannar hemma med minsta symptom samt tvättar händer noga innan passet. Vi har sänkt antalet personer per pass, utökat utomhusträningen, erbjuder träning online via länk. Vi har utökat våra städrutiner med fler sprayflaskor, engångshanddukar och papper. Vi har tejpat upp golvet så att alla kan hålla bra avstånd till varandra.

JAG HAR ETT PAR SKADOR. KAN JAG FÅ UT NÅGONTING AV ATT TRÄNA HOS ER DÅ?

Det beror på skada. Först och främst rekommenderar vi sjukgymnastik hos en fysioterapeut. I samråd med fysio anser vi att många människor har med stor framgång använt sig av funktionell träning för att rehabilitera olika skador. Vägen till långsiktig hälsa är att lära sig rörelser från grunden och att långsamt bygga upp styrka.

ERBJUDER NI PERSONLIG TRÄNING?

Ja. Du kan alltid anlita oss, som medlem eller inte. Vi hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Vi utgöt noggranna tester av din fysik, kontroll av teknik och samtal anpassar vi träningen till din nivå och förutsättningar.

VAD ÄR FUN LIFE TRAINING SYSTEM?

Kort och gott: Personlig träning i ett helt år. Allt detta ingår: 3 gruppträffar där du får testa din maxstyrka, 5 PT timmar, nytt träningsprogram varje månad där allt är uträknat åt dig, vikter, set, reps, övningar, ALLT. Drar normalt igång augusti och januari.

KAN HELA FAMILJEN TRÄNA PÅ FUN LIFE?

Lägsta ålder för att träna hos oss är 12 år och då tillsammans med målsman/ansvarig. 16 år och äldre kan träna gruppass utan målsman/ ansvarig, ej själv på gym utan målsman tills man fyllt 18 år. För att själv teckna medlemskap ska man vara 18 år gammal. Är man är under 18 år behövs alltid målsmans godkännande.

HAR NI BARNPASSNING?

Det finns leksaker och möjlighet att ta med små barn under lunchpass tisdag och torsdag.
Barnen kan följa med på andra pass/egen gymträning förutsatt att dom sitter stilla och är under din uppsikt hela tiden. (Gäller ej nu under Covid-19 restriktioner)

KAN MAN GYMMA SJÄLV HOS ER?

Ja! Det kan du, det finns bokningsbar tider mellan 05.00-23.00 i Salem och 07.00-21.00 i Södertälje, alla dagar i veckan. För aktuella träningstider, vänligen se gruppträningsschema och bokningssystem. Det finns 3 platser per timme nu under restriktionerna.)

HAR NI STUDENT/PENSIONÄRS PRISER?

Ja, vänligen kontakta oss med studentintyg så hjälper vi dig igång med önskat kort med reducerat pris.

VAR PARKERAR JAG BILEN?

Vi har gratis parkering precis utanför Fun Life Salem. I Södertälje gäller gatuparkering i närområdet. Men för att främja folkhälsan och ser vi helst om du har möjlighet att gå, jogga eller cykla till oss.

VAD ÄR KICKNEDGÅNG?

Du kommer de första 14 dagarna sparka i gång din fettförbränning ordentligt. För att sen i 14 dagar hitta en jämn, balanserad och hållbar livsstil.
Du får en proteinplan som exempel vid start och efter 14 dagar får du ytterligare en plan på måltider för att bevara dina resultat.
Dessutom får du träningsprogram på 10 minuter som du enkelt kan köra hemma 4 dagar i veckan med massa magövningar.
Allt sker online, det är 2 träffar via videolänk med info inför uppstart samt efter en vecka för att hålla motivationen uppe.

HUR ANMÄLER JAG MIG TILL KICKNEDGÅNG?

Vi har begränsat antal platser per månad. Startdatum 2022 är:
10/1
7/2
7/3
18/4
16/5
23/5
Anmälan sker till 0763071809 eller info@funlifeab.se